Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι της Αθήνας απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 2-0 στην «OPAP Arena» ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 πόντους.
Το τελευταίο διάστημα είχε σηκωθεί πολλή κουβέντα για τους μυϊκούς τραυματισμούς στο στρατόπεδο της Ένωσης και για το τρόπο που δουλεύει το προπονητικό σταφ του Ματίας Αλμέιδα.
Ο γυμναστής των κιτρινόμαυρων, Γκουίντο Μπονίνι, πάντως με σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε τη δική του απάντηση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Πιερό και γράφοντας:
«Δεν μπορείς να περιμένεις να προπονείσαι SOFT και να περιμένεις να παίξεις ΣΚΛΗΡΑ».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.