Τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Καλαμάτας έβαζε στο μάτι ένας 19χρονος Ρομά, ο οποίος κυκλοφορούσε ανενόχλητος στους διαδρόμους και τους έκλεβε όταν έβλεπε ότι δεν υπήρχαν συνοδοί.
Το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο από έναν ασθενή της Παθολογικής κλινικής.
Η σύλληψη
Όμως, ο «μακρυχέρης» Ρομά συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την κλοπή από αστυνομικούς της Ασφάλειας και το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Από την προανάκριση διαπιστώθηκε πως είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες δυο κλοπές με θύματα ασθενείς στις 24 Αυγούστου και στις 12 Σεπτεμβρίου, την πρώτη φορά στην Παθολογική και τη δεύτερη στην Καρδιολογική κλινική.
Ο 19χρονος δράστης, που δεν είχε βγάλει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και τον παρέπεμψε σε δίκη από το Αυτόφωρο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας