Έχοντας φτάσει πλέον στα 34 του, ο Μάριο Μπαλοτέλι ζητά μια τελευταία ευκαιρία στη Serie A, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο Ιταλός επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Αδάνα Ντεμίρσπορ και στις δηλώσεις του επισήμανε ότι έχει αλλάξει και ότι έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις επειδή στόχος του είναι να επιστρέψει στη χώρα του.
Οι δηλώσεις του Μάριο Μπαλοτέλι:
«Δεν καταλαβαίνω την προκατάληψη που έχει ο κόσμος προς το πρόσωπό μου. Είχα τις διαφωνίες μου με κάποιους προπονητές, αλλά και ποιος δεν τα έχει ζήσει αυτά; Ποτέ δεν κατέστρεψα την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, ενώ σήμερα ακούς για ποδοσφαιριστές που κάνουν χρήση ναρκωτικών, υποθέσεις ντόπινγκ και εθισμού στον τζόγο.
Πέρασα μια περίοδο που αισθανόμουν συνεχώς μόνος και δεν είχα κίνητρο, αλλά σε αυτές τις περιόδους είχα δίπλα μου την οικογένειά μου, ενώ πήρα και ένα ψυχολογικό μονοπάτι που με βοήθησε. Έχω αλλάξει πολύ, πλέον γνωρίζω καλά πώς να συγκρατώ τον εαυτό μου. Μετανιώνω που δεν το έμαθα νωρίτερα. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Serie A και για αυτό δεν έχω απαντήσει θετικά σε κάποια από τις προτάσεις που είχα από ομάδες του εξωτερικού».
Συνολικά στην καριέρα του ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει 495 συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων, με 210 γκολ και 43 ασίστ στην καριέρα του. Με την εθνική ομάδα της Ιταλίας έχει 36 παιχνίδια και 14 γκολ στο ενεργητικό του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.