Στα… βήματα του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Καέν, φαίνεται πως θέλει να… βαδίσει ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.
Οπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο 25χρονος Αγγλος οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, ο οποίος διατηρεί επενδυτική εταιρεία, που διαχειρίζεται ο πατέρας του, Μάικλ, ενδιαφέρεται πολύ για την γαλλική αγορά.
Και αφού εξετάστηκαν οι περιπτώσεις της Σεντ Ετιέν και της Χάβρης, η οικογένεια Άρνολντ φαίνεται πως καταλήγει στην επιλογή της Ναντ. Στο σχετικό δημοσίευμα, αποκαλύπτεται ότι ο Βαλντεμάρ Κιτά είχε τηλεδιάσκεψη με τους Άγγλους τον περασμένο Ιούλιο, ενώ πριν από λίγες ημέρες, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στην Γενεύη.
Το «τρελό» ποσό που προσφέρει
Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πλευρά Άρνολντ προχώρησε σε προφορική προσφορά 100 εκατ. ευρώ (80 εκατ. ευρώ σε μετρητά + 20 εκατ. ευρώ σε πίστωση) με επιπλέον μπόνους έως και 40 εκατ. ευρώ. Εχθές (19/9), πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών και ο Κιτα, αναμένεται να δώσει την άδεια για την έναρξη εξωτερικού ελέγχου του συλλόγου του.
Ιδιοκτήτης της Ναντ από το 2007, ο Γαλλοπολωνός επιχειρηματίας, ο οποίος αποδοκιμαζόταν από ένα μεγάλο μέρος των οπαδών της Ναντ σε κάθε αγώνα στο Beaujoire, ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηρικτής των «καναρινιών», ωστόσο πλέον, θεωρείται πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν ως ιδιοκτήτης του γαλλικού συλλόγου.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Περιστέρι Betsson και στο «Ανδρέας Παπανδρέου (77-72)» , έκανε το 2-0 στη σειρά κι έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά των Playoffs της Stoiximan GBL.
Η αβεβαιότητα για τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ παραμένει λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ, ενώ μία καθοριστική συνάντηση του Ιράν με τη FIFA πρόκειται να γίνει έως τις 20 Μαΐου στη Ζυρίχη,