Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αγρίνιο: Νηπιαγωγείο έκλεισε επειδή βρέθηκαν τσιμπούρια

Αγρίνιο: Νηπιαγωγείο έκλεισε επειδή βρέθηκαν τσιμπούρια

Στο σχολείο μπήκε λουκέτο και θα γίνει απεντόμωση

Κλειστό παρέμεινε σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, το 5ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου, καθώς στο χώρο του εντοπίστηκαν τσιμπούρια.

Στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, όπως και σε όλες τις σχολικές μονάδες, είχε γίνει απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία, σύμφωνα με τον δήμο Αγρινίου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ύστερα από καταγγελία στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για πιθανά κρούσματα τσιμπουριού αποφασίστηκε να κλείσει το νηπιαγωγείο και να γίνει απολύμανση – απεντόμωση από πιστοποιημένη εταιρεία και με εγκεκριμένα σκευάσματα».

Γονέας νηπίου πάντως εξέφρασε στο agrinionews.gr τον προβληματισμό του για την κατάσταση στο νηπιαγωγείο.

«Μας ανακοίνωσαν ότι βρήκαν σε κάποια παιδιά τσιμπούρια. Εν έτη 2024 δε νοείται η ύπαρξη παρασίτων σε σχολεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο