Φτωχότερο έγινε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς ο Κάιλ Χάινς αποφάσισε να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια και να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα.
Ο… γίγαντας τσέπης που συνέδεσε το όνομά του με το έπος του Ολυμπιακού το 2012 στη Κωνσταντινούπολη αλλά και τις δύο σερί Ευρωλίγκες, την Τετάρτη (4/9) ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ, νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.