Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στο σφραγισμένο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όταν οι αστυνομικοί και ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη εντόπισαν στο σημείο, όπου γινόταν τεχνικός έλεγχος, υπάλληλο της επιχείρησης να τραβά φωτογραφίες.
«Τον είδε η αστυνομία άμεσα. Απλά όλη αυτή η ιστορία και το θράσος που έχουν γενικότερα όλοι αυτοί, ενώ του φωνάζαμε, συνέχισε να προχωρά στο χώρο όπου γινόταν ο τεχνικός έλεγχος. Ήταν λογικό να βγω εκτός εαυτού. Αντιμετωπίζουν μία κατάσταση σαν να μη συμβαίνει τίποτα», είπε ο Γιώργος Καϊμπαλής, πατέρας του 19χρονου Γιάννη.
«Είναι όλα αυτοσχέδια»
Με την αυτοψία στο χώρο να έχει ολοκληρωθεί, ο ίδιος δήλωσε:
«Είναι σάπια όλα, δεν υπάρχει κάτι το οποίο να λειτουργεί. Και με γυμνό μάτι φαίνονται και τα υπόλοιπα μηχανήματα… Είναι όλα αυτοσχέδια, μέχρι και ρόδες από καρότσι που κουβαλάει τσιμέντο έχουμε δει. Δεν είναι κάτι το οποίο χρήζει ειδικής ανάλυσης».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.