OEβάν Φουρνιέ αποτελεί την μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να δυναμώνει το ήδη ενισχυμένο του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μάλιστα, ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ έδειξε τις… διαθέσεις του προχωρώντας σε μία κίνηση με νόημα, την επόμενη μέρα της ανακοίνωσής του από τους Πειραιώτες, αφού πρώτα έκανε το πρώτο του… ερυθρόλευκο ποστάρισμα.
Ο Φουρνιέ άλλαξε φωτογραφία εξωφύλλου στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, βάζοντας το σήμα του Ολυμπιακού, δείχνοντας τις… ορέξεις του για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό και θα τον βρει κάτοικο Πειραιά.
Δείτε την αλλαγή
Άυριο το βράδυ (4/9) στην Αθήνα ο Φουρνιέ
Ο πρώην NBAερ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα την Τετάρτη (4/9) στις 23:15, ενώ σημειώνεται πως θα έρθει κατευθείαν από τη Γαλλία.
Στη συνέχεια, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.