Θεσσαλονίκη: Βρεφονηπιοκόμος δεν κατάλαβε ότι 2,5 χρονών παιδί έφυγε απο τον παιδικό σταθμό
Το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της 26χρονης και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο στη Θεσσαλονίκη
Ένα εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, 26χρονη βρεφονηπιοκόμος δεν αντιλήφθηκε ότι κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών έφυγε μόνο του από τον παιδικό σταθμό με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση.
Το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, το συμβάν έγινε σε παιδικό σταθμό της Πυλαίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της νεαρής βρεφονηπιοκόμου, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η 26χρονη βρεφονηπιοκόμος είχε παραλάβει νωρίτερα το κοριτσάκι και το οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης. Το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτιρίου του παιδικού σταθμού.
Το παιδί ακολούθως παραδόθηκε στη μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, 26χρονη ημεδαπή, καθώς πρωινές ώρες χθες (26-08-2024) ενώ εργαζόταν ως βρεφονηπιοκόμος σε παιδικό σταθμό, ανήλικη που είχε παραλάβει νωρίτερα και την οποία οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε της προσοχής της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτιρίου του παιδικού σταθμού. Η ανήλικη παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της».
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)





















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442