Παρά το καλό της ξεκίνημα και την πρώτη της μακρινή βολή στα 61.85μ., η Ελίνα Τζένγκο δεν είχε ανάλογη συνέχεια και έμεινε εκτός τελικού του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μένοντας στην 9η θέση.
Η Τζένγκο ξεκίνησε τις προσπάθειές της με βολή στα 61.85μ ενώ η δεύτερη βολή της ήταν κοντά στα 55μ και αποφάσισε να τη βγάλει άκυρη. Στην τρίτη της προσπάθεια, το ακόντιο προσγειώθηκε στα 57.90μ.
Στην τρίτη της προσπάθεια η Τσέχα Ογκροντνίκοβα έριξε 63.68μ και άφησε την Ελληνίδα εκτός οχτάδας.
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.