Παρά το καλό της ξεκίνημα και την πρώτη της μακρινή βολή στα 61.85μ., η Ελίνα Τζένγκο δεν είχε ανάλογη συνέχεια και έμεινε εκτός τελικού του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μένοντας στην 9η θέση.
Η Τζένγκο ξεκίνησε τις προσπάθειές της με βολή στα 61.85μ ενώ η δεύτερη βολή της ήταν κοντά στα 55μ και αποφάσισε να τη βγάλει άκυρη. Στην τρίτη της προσπάθεια, το ακόντιο προσγειώθηκε στα 57.90μ.
Στην τρίτη της προσπάθεια η Τσέχα Ογκροντνίκοβα έριξε 63.68μ και άφησε την Ελληνίδα εκτός οχτάδας.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Η Εσπανιόλ έβαλε δύσκολα στη Μπαρτσελόνα, η οποία όμως χάρη σε τέρματα του Όλομο (86') και του Λεβαντόφσκι (90\) επικράτησε με 2-0 - εκτός έδρας- κι έτσι ξέφυγε με επτά βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ.
Ο 32χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Φεντερικό Μπάρμπα αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει για τον Άρη ο Ρέγες. Έχουν ήδη γίνει επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του.
Άνετη νίκη με 3-1 σετ πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Βούλα επί της τοπικής Θέτιδας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, στο πρώτο παιχνίδι για το 2026.