Η Εθνική ομάδα επέστρεψε στη βάση της και ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για την παρουσία της στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.
«Δώσαμε την ψυχή μας σε όλα τα ματς. Πιστεύω πως κάτι καλό χτίζεται για το μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής γκαρντ.
Όσα είπε ο Βασίλης Τολιόπουλος:
Για την εμπειρία: «Ήταν μια εκπληκτική, το περιμέναμε πως και πως, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και το ευχαριστηθήκαμε πολύ και ελπίζω να το απόλαυσε όλη η χώρα μαζί μας».
Για το κλίμα και τις υπόλοιπες επιτυχίες: «Πάρα πολύ καλό το κλίμα, δεν ήμασταν στο Παρίσι και δεν είχαμε επαφή με τα άλλα παιδιά που έφεραν αυτές τις τεράστιες επιτυχίες και συγχαρητήρια. Το ζήσαμε όμως μέσα από το τάμπλετ και τα μεταξύ μας μηνύματα».
Για το συναίσθημα που μένει: «Νιώθω πως κάναμε ένα πολύ καλό καλοκαίρι και με το προολυμπιακό. Δώσαμε την ψυχή μας σε όλα τα ματς. Πιστεύω πως κάτι καλό χτίζεται για το μέλλον. Το σημαντικό είναι η επαφή του κόσμου με την Εθνική, την έχει αγαπήσει ξανά και είναι κοντά. Όλοι θέλαμε την τετράδα, ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν το καταφέραμε. Κάποιες λεπτομέρειες μας το στοίχισαν. Ήταν μια τεράστια εμπειρία, είμαστε γεμάτοι».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος