Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε πενταμελής οικογένεια που βρισκόταν χθες στο δρόμο έξω από το Κάστρο της Ναυπάκτου, όταν είδαν ξαφνικά ένα τεράστιο πεύκο να πέφτει πάνω από τα κεφάλια τους.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, τα μέλη της οικογένειας φαίνεται να αντιλήφθηκαν έναν περίεργο ήχο και άρχισαν να κοιτούν προς τα επάνω προτού τρέξουν.
Με διαφορά λίγων δευτερολέπτων το πεύκο πέφτει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ακριβώς στο σημείο που στέκονταν αμέριμνα τα πέντε μέλη της οικογένειας.
Η πτώση του δέντρου οδήγησε στην επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Πέντε οχήματα με δέκα άτομα προσωπικό, με την συνδρομή γερανού και της Ελληνικής Αστυνομίας που έκλεισε το δρόμο και διευθέτησε την κυκλοφορία, φρόντισαν για την απομάκρυνση του πεσμένου πεύκου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.