Τα συναισθήματά της για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων μοιράστηκε με ανάρτησή της η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
Σε πελάγη ευτυχίας η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστεί η δύναμη των συναισθημάτων που ζήσαμε χθες. Σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα είναι ότι όλο αυτό το ζήσαμε όλοι μαζί. Αισθάνομαι τυχερή και μόνο που ήμουν παρούσα σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Από σήμερα το πρωί, γεμάτοι ευγνωμοσύνη και έχοντας πάρει πολλή δύναμη προσγειωνόμαστε στην όμορφη πραγματικότητα και μετράμε αντίστροφα προς τον πραγματικό σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε στο Παρίσι: Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ο καθένας για το όνειρό του, αλλά και όλοι μαζί για όλα αυτά και όλους αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ. See you at Pont d’Iena!», ανέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.