Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμα στην αγορά για βασικό αριστερό μπακ και σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα «χτύπησε» και την… πόρτα του Άγιαξ, συζητώντας την προοπτική απόκτησης του διεθνούς Ολλανδού ακραίου αμυντικού Όουεν Βάινταλ.
Σύμφωνα με την «De Telegraaf» οι «πράσινοι» έκαναν επαφή με τη διοίκηση του «Αίαντα» για τον 24χρονο αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Αντβέρπ μετρώντας 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και μία ασίστ.
Ο Άγιαξ ήταν ανοικτός σε έν τέτοιο ενδεχόμενο (μολονότι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον 3o προκριματικό του Europa League), όμως απ’ την πλευρά του ο παίκτης δεν δείχνει θετικός στην προοπτική της «μετακόμισης» στην Ελλάδα.
Θέλει να μείνει στο Άμστερνταμ για να παλέψει για τη θέση του, παρά το γεγονός πως έχει να ανταγωνιστεί τους Γιόρελ Χάτο και Γιούρι Μπάας στο αριστερό άκρο της άμυνας.
NIEUWS: #Panathinaikos wil Owen #Wijndal (24) van #Ajax huren. ⏳ interesse pikant door loting Europa League. 💰 Linksback maakt goede indruk in voorbereiding maar salaris drukt zwaar op begroting.https://t.co/UsA6QWH7WH
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...