Ένα απίστευτο περιστατικό – και συγχρόνως τρομακτικό – ήρθε αντιμέτωπη μία γυναίκα στην Θεσσαλονίκη, την ώρα που οδηγούσε.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival.gr, μία γυναίκα κατήγγειλε πως, ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό της στην Σίνδο, στις σιδηροδρομικές γραμμές στην έξοδο του οικισμού με κατεύθυνση προς τη ΒΙΠΕ, άγνωστος ή άγνωστοι της πέταξαν μία μεγάλη πέτρα στο παρμπρίζ του οχήματος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει
Η γυναίκας στην συνέχεια, άμεσα ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, ενώ η ίδια δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό από την ρίψη της πέτρας, παρά μόνο με ορισμένες εκδορές από τα θραύσματα του γυαλιού.
Όπως μάλιστα κατήγγειλε ο γιος της γυναίκας, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό.
φωτογραφία: thestival.gr
Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να μπει ένα «φρένο» σε τέτοια περιστατικά και να αποφευχθούν ενδεχομένως τα χειρότερα.
Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας