Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα της Αργεντινής, και συγκεκριμένα η «Ole», είναι «θέμα ημερών να ξαναδούμε τον Λαμέλα μαζί με Αλμέιδα», με την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών να είναι απλώς θέμα χρόνου πλέον.
Αναλυτικά οι αναφορές των Αργεντινών
«Ο Λαμέλα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους επίτευξης στόχων, μέχρι το 2027. Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί υπό τις διαταγές του Αλμέιδα.
Ο πρώην παίκτης της Ρίβερ ολοκληρώνει την αποθεραπεία του από πρόβλημα στο δεξί γόνατό του και θα έχει ως στόχο να βρει ξανά σταθερά λεπτά», τονίζουν οι Αργεντινοί.
LIVE: Λεβερκούζεν - Μάιντς. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβερκούζεν - Μάιντς για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 3.
Πάνω από 20.000 φίλαθλοι της Μπέτις βρέθηκαν στο Καρτούχα το Σάββατο (28/2) για να στηρίξουν την ομάδα τους εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Σεβίλλη την Κυριακή (1/3, 19:30)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων του εξωτερικού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να πληρώσει ένα ποσό-μαμούθ στον Αμορίμ για την αποζημίωσή του, μετά την απόλυση.