Η Γαλλία συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Παρισιού, δίνοντας φιλική αναμέτρηση με τη Σερβία, από την οποία και ηττήθηκε με 79-67.
Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας του Βενσάν Κολέ, ενώ στάθηκε και στη σημαντικότητα του παιχνιδιού για μελλοντικά συμπεράσματα.
Oι δηλώσεις του Εβάν Φουρνιέ:
«Είμαστε μακριά από εκεί που θέλουμε να είμαστε. Κυριάρχησαν, και δεν παίζουμε όπως θα έπρεπε. Υπάρχουν πολλά να πούμε. Για εμένα το πρόβλημά μας είναι ξεκάθαρα στην επίθεση, ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.
Στον σχεδιασμό, τον ρυθμό, τις αποφάσεις. Ήταν καλό που παίξαμε με τη Σερβία ώστε να δούμε τι χρειάζεται να δουλέψουμε. Για να είμαστε στα καλύτερά μας, πρέπει να έχουμε περισσότερη ποικιλία στο παιχνίδι εντός και εκτός ρακέτας.
Εμείς, οι περιφερειακοί, πρέπει να έχουμε καλύτερες τοποθετήσεις, και οι ψηλοί πρέπει να μας υποστηρίζουν».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».