Οι κιτρίνομαυροι ανακοίνωσαν τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν στην Ολλανδία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ανακοινώθηκαν και επίσημα.
Συγκεκριμένα, οι κιτρίνομαυροι θα αντιμετωπίσουν στις 24 Ιουλίου την Άλκμααρ και στις 30 του τρέχοντος μήνα την Μπρέντα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες των δύο πρώτων φιλικών αγώνων του ΑΡΗ στη διάρκεια του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας, που θα γίνει στην Ολλανδία (21-31 Ιουλίου). Συγκεκριμένα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 24 Ιουλίου την AZ Alkmaar (19:30 ώρα Ελλάδας) και στις 30 του μήνα την NAC Breda (20:30 ώρα Ελλάδας)».
Κι άλλο «δώρο» στην πρωτοπόρο Άρσεναλ μετά από αυτά των Γιουνάιτεντ, Νότιγχαμ και Μπέρνλι καθώς η Έβερτον νίκησε μέσα στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα με 1-0!
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.