Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνει ασταμάτητος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών, Γυναικών στο Βόλο, ο 24χρονος πρωταθλητής «πέταξε» στα 5 μέτρα και 93 εκατοστά, βελτιώνοντας την κορυφαία επίδοση (5.92) που πέτυχε πριν από εννέα ημέρες (20/6) στο Μπιντγκόζ.
Μάλιστα ο Καραλής αφού εξασφάλισε το χρυσό με 5.72, έβαλε τον πήχη 21 εκατοστά παραπάνω και κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.