Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνει ασταμάτητος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών, Γυναικών στο Βόλο, ο 24χρονος πρωταθλητής «πέταξε» στα 5 μέτρα και 93 εκατοστά, βελτιώνοντας την κορυφαία επίδοση (5.92) που πέτυχε πριν από εννέα ημέρες (20/6) στο Μπιντγκόζ.
Μάλιστα ο Καραλής αφού εξασφάλισε το χρυσό με 5.72, έβαλε τον πήχη 21 εκατοστά παραπάνω και κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.