Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων του Ολυμπιακού, Conference League και Youth League, συνεχίστηκε και το Σάββατο κάνοντας… διπλή στάση στην Κεφαλονιά!
Στο νησί του Ιονίου οι δύο κούπες των Ερυθρόλευκων πήγαν αρχικά στο Ληξούρι και στη συνέχεια στο Αργοστόλι, με τον λαό του Ολυμπιακού να υποδέχεται με συνθήματα, καπνογόνα και φυσικά τον ύμνο της ομάδας την αποστολή με τα τρόπαια.
Μάλιστα στο Αργοστόλι ο κόσμος του Ολυμπιακού περίμενε την αποστολή στο λιμάνι και μία τεράστια σημαία της ομάδας είχε απλωθεί στο μπροστινό μέρος του καραβιού!
Χιλιάδες φίλαθλοι και στην Κεφαλονιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τρόπαια των Ερυθρόλευκων και να βγάλουν τις απαραίτητες φωτογραφίες, την ημέρα μάλιστα που συμπληρώθηκε ακριβώς ένας μήνας από την κατάκτηση του Conference League!
Επόμενη στάση της Θρυλικής περιοδείας στην Άνδρο τη Δευτέρα (01/07).
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.