Η Εθνική Ελλάδας δίνει απόψε (27/6, 20:00) το τελευταίο της φιλικό πριν το Προολυμπιακό τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τις Μπαχάμες στο ΣΕΦ, για το τουρνουά Ακρόπολις.
Μετά τις δύο φιλικές νίκες με Πολωνία και Μαυροβούνιο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ετοιμάζεται για την πρόβα τζενεράλε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της.
«Ο προγραμματισμός είναι να παίξει μερικά λεπτά με τις Μπαχάμες ο Γιάννης», είχε αποκαλύψει ο κόουτς Σπανούλης πριν από μερικές μέρες, αναφορικά με την συμμετοχή του «Greek Freak» στα φιλικά της Εθνικής και όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει απόψε.
Από την άλλη, οι Μπαχάμες διαθέτουν τρεις υψηλού επιπέδου NBAers. Συγκεκριμένα, τον ΝτιΆντρε Έιτον, σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, τον Μπάντι Χιλντ, έναν από τους καλύτερους σουτέρ στο NBA, και τον Έρικ Γκόρντον, έμπειρο βετεράνο με παρουσία σε σπουδαίες ομάδες.
Αναλυτικά το ρόστερ για τις Μπαχάμες ενόψει του φιλικού:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Απίστευτα επεισόδια στη Λισαβόνα πριν από ντέρμπι Μπενφίκα - Σπόρτινγκ στο futsal, με την πορτογαλική Αστυνομία να προχωρά σε Σε 124 συλλήψεις - Ένας οπαδός τραυματίας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.