Όπως αναμενόταν, ο αρχηγός δεν φεύγει από την Τούμπα και θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Μέχρι τα 39 του.
Ο Πορτογάλος άσος βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ στις 11 το πρωί της Τρίτης (25/6) και υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εξερχόμενος από τα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Δεν θα σας πω αν είναι το τελευταίο…».
Στον ΠΑΟΚ για 12η χρονιά
Αυτή θα είναι συνολικά η 12η χρονιά που ο Βιεϊρίνια θα φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου», έχοντας καταγράψει 330 εμφανίσεις, 51 γκολ και 43 ασίστ. Ένας ζωντανός θρύλος του συλλόγου, που έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδας (2019, 2024) και τρία Κύπελλα Ελλάδας (2018, 2019, 2021)!
Την περασμένη σεζόν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε σε 27 αναμετρήσεις, σκοράροντας δύο γκολ στα περισσότερα από 1.400 λεπτά που αγωνίστηκε συνολικά με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
LIVE: Άρσεναλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Γουλβς για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.