Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, 42χρονος καταζητούμενος, δραπέτης καταστήματος κράτησης της χώρας από τις 29 Φεβρουαρίου 2024.
Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ προκειμένου να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές δήλωσε ψευδώς διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες (13-06-2024), εντοπίστηκε στην περιοχή κέντρου πόλης και συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, δραπέτης καταστήματος κράτησης της χώρας από την 29 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για ληστεία κατά συρροή.
Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ προκειμένου να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές δήλωσε, ψευδώς, διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας