Από το περασμένο καλοκαίρι, η Μπάγερν Μονάχου έχει στο στόχαστρό της τον Πορτογάλο μέσο της Φούλαμ Ζοάο Παλίνια.
Φέτος, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο 28χρονος, θα είναι μέρος του ολικού… λίφτινγκ που θέλουν να κάνουν οι Γερμανοί, ενόψει της νέας σεζόν.
Η πρώτη πρόταση των Βαυαρών ήταν ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ την οποία η Φούλαμ απέρριψε αρχικά.
Αυτή είναι η πρόταση της Μπάγερν
Η απάντηση των Λονδρέζων, ωστόσο ήταν αρνητική αφού κοστολογούν τον Πορτογάλο μέσο στα 50 εκατ. ευρώ, με την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχουν εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον τους.
Ο Παλίνια την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 39 συμμετοχές, έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερα γκολ και μια ασίστ, ενώ ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Euro με την Εθνική Πορτογαλίας.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με ηγέτη τον Λιούμπιτσιτς που είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, η ΑΕΚ διέλυσε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίζοντας με... κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της στην Τουρκία.