Από το περασμένο καλοκαίρι, η Μπάγερν Μονάχου έχει στο στόχαστρό της τον Πορτογάλο μέσο της Φούλαμ Ζοάο Παλίνια.
Φέτος, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο 28χρονος, θα είναι μέρος του ολικού… λίφτινγκ που θέλουν να κάνουν οι Γερμανοί, ενόψει της νέας σεζόν.
Η πρώτη πρόταση των Βαυαρών ήταν ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ την οποία η Φούλαμ απέρριψε αρχικά.
Αυτή είναι η πρόταση της Μπάγερν
Η απάντηση των Λονδρέζων, ωστόσο ήταν αρνητική αφού κοστολογούν τον Πορτογάλο μέσο στα 50 εκατ. ευρώ, με την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχουν εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον τους.
Ο Παλίνια την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 39 συμμετοχές, έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερα γκολ και μια ασίστ, ενώ ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Euro με την Εθνική Πορτογαλίας.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στο νέο έτος στο σημερινό (11/1, 19.30) ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο φορ από τη Ζιμπάμπουε θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μορόν στην επίθεση.
H Eθνική Ομάδα πόλο μπαίνει σήμερα στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι με φιλοδοξίες για μία θέση στο βάθρο. Ποιο είναι το νέο σύστημα διεξαγωγής.