Ο Παναθηναϊκός είναι ο νικητής του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού επιβλήθηκε του Άρη με 1-0 στον τελικό που έγινε στο «Πανθεσσαλικό».
Ο Χρήστος Κόντης μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε να πάρει εκείνη το τρόπαιο, ενώ δεν παρέλειψε να το αφιερώσει τον κόσμο του συλλόγου.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Κόντης:
«Πραγματικά το αξίζαμε, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, είχαμε τόλμη, έναντι του Άρη που έμεινε πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Δίκαια, πανδίκαια νικήσαμε τον τελικό.
Με όλες τις αλλαγές στο ματς, με τις αποβολές, το παιχνίδι έγινε περίπλοκο, στο τέλος όμως ο επιμένων νικά. Εμείς θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη, να πάρουμε το 20ο τρόπαιο και είμαι χαρούμενος για αυτό.
Δεν βλέπω το δικό μου όφελος, βλέπω μια ομάδα που πέρασε δυσκολίες, πήραμε ένα τρόπαιο και το αφιερώνουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.