Ο Ιταλός διεθνής της Άστον Βίλα, Νικολό Τζανιόλο, επιβεβαίωσε σήμερα την απουσία του από το EURO 2024 (14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου) στη Γερμανία, λόγω τραυματισμού στο πόδι.
«Δυστυχώς, πρέπει να εγκαταλείψω το όνειρό μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε μία μεγάλη διοργάνωση, αλλά αυτή η μέρα θα έρθει, είμαι σίγουρος και θα είναι πολύ όμορφη», έγραψε ο 24χρονος στον λογαριασμό του στο Instagram.
Tι είπε για τον τραυματισμό του
Ο Τζανιόλο υπέστη μικροκάταγμα στο αριστερό του πόδι τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της 37ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, απέναντι στη Λίβερπουλ (3-3).
Ο επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Άστον Βίλα δανεικός από τη Γαλατασαράι, μετράει 19 συμμετοχές στην Εθνική Ιταλίας (2 γκολ).
Σοκαριστικό ατύχημα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, σημειώθηκε στον αγώνα της Formula E στο Σάο Πάολο, με το μονοθέσιο του Πεπέ Μαρτί να κάνει πολλαπλές περιστροφές και τελικά να διαλύεται.
LIVE: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανιώνιος για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.