Όπως ανακοίνωσε η νέα πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ελίσα Αγκιλάρ, ο 63χρονος Ιταλός προπονητής θα παραμείνει στο τιμόνι της «ρόχα» μέχρι το 2028, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για νέα τετραετής επέκταση της συνεργασίας τους.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομοσπονδία της Ισπανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028.
Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Ισπανίας από το 2015, ενώ έχει προπονήσει την ομάδα και την τριετία 2009-12, πανηγυρίζοντας με τους Ίβηρες συνεχόμενες επιτυχίες στα μεγάλα τουρνουά που έχουν συμμετάσχει.
Ο Σκαριόλο έχει κατακτήσει οκτώ μετάλλια με την «χρυσή» φουρνιά των Ισπανών. Τα πέντε εξ αυτών ήταν χρυσά (EuroBasket 2009, 2011, 2015, 2022 και MundoBasket 2019), το ένα ήταν ασημένιο (Ολυμπιακοί Αγώνες 2012) και τα άλλα δύο χάλκινα (Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 και EuroBasket 2017).
Οι δύο πλευρές έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με την ομοσπονδία της Ισπανίας να ανακοινώνει και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Σέρτζιο Σκαριόλο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε την Παρτιζάν (14/1, 20:30) και η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με όμορφες στιγμές πριν το παιχνίδι.
Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Γιούλια Σταροντούμπτσεβα στα προκριματικά του Αυστραλιανού Όπεν και αποκλείστηκε από τη συνέχειά τους.
LIVE: Λεβαδειακός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Κηφισιά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.