Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το… περίεργο ποστ της συντρόφου του Ναν μετά την ανανέωση: «Δεν γνώριζα τίποτα…»

Το… περίεργο ποστ της συντρόφου του Ναν μετά την ανανέωση: «Δεν γνώριζα τίποτα…»

Η συντρόφου του Κέντρικ Ναν φαίνεται πως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την ανανέωση του Αμερικανού γκαρντ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κέντρικ Ναν, μετά την πρόκριση στο Final-4 συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ποστάρει το συμβόλαιο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, εχτές το βράδυ, όταν κυκλοφόρησε η είδηση της ανανέωσης του Αμερικανού γκαρντ, η σύντροφός του, αναδημοσίευσε ένα ποστάρισμα με την είδηση γράφοντας πως η ίδια δεν γνώριζε για αυτή την εξέλιξη και έδειξε την απογοήτευσή της.

Να σημειωθεί πως, η εν λόγω ανάρτηση, μαζί με ακόμη δύο στις οποίες ανέφερε πως της αρέσει η Ελλάδα, διαγράφηκαν μετά από λίγη ώρα.

Δείτε τα ποστ της:

«Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα μαζί για εκείνους στη χαμηλότερή τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα. Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις σα να μην σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου.

Είναι πάνω από την κατανόησή μου, πώς τα παιδιά και η σύντροφός σου, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα. Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημασία», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Μόλις ανακάλυψα αυτό εδώ, μαζί με όλους εσάς και είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τον Κέντρικ. Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου για να είμαι εδώ, επίσης. Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς, πάντως», ήταν η δεύτερη τοποθέτησή της.

«Ας το ξεκαθαρίσω. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στη χώρα για άλλες δύο σεζόν, αλλά σαν σύντροφος, έπρεπε να το γνώριζα από πριν και όχι να το ανακαλύπτω από τα μέσα ενημέρωσης, όπως όλοι οι άλλοι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της στην τρίτη και τελευταία τοποθέτησή της.

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024