Χειροπέδες σε έναν 46χρονο άνδρα πέρασε η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για παράνομη οπλοκατοχή και αντιποίηση αρχής.
Πιο αναλυτικά, ο άνδρας, αλλοδαπής καταγωγής, εντοπίστηκε στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, έχοντας στην κατοχή του ένα οπλισμένο πιστόλι 4,5 mm με γεμιστήρα και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο συνολικού μήκους 55 εκατοστών.
Διέμενε σε σκάφος
Στο σκάφος, στο οποίο διέμενε βρέθηκε ακόμα μία πλαστική θήκη μέσης πιστολιού, ενώ ο 46χρονος κάτω από το σακάκι του φορούσε λευκό πουκάμισο με επωμίδες, με τον βαθμό του ανθυποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος.
Τα ύποπτα ευρήματα κατασχέθηκαν από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας