Βλάβη σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Μεταξουργείου στο κέντρο της Αθήνας και συνεργεία έχουν σπεύσει προκειμένου να την αποκαταστήσουν.
Για τον λόγο αυτό η τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή με κλείσιμο δρόμων και διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων.
Διακοπή της κυκλοφορίας
Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην στην οδό Λεωνίδου από το ύψος της οδού Μυλλέρου, στην οδό Μαραθώνος από το ύψος της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου και στην οδό Γερμανικού από Μυλλέρου.
Για την ώρα δεν υπάρχει εκτίμηση για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη και πότε θα ανοίξουν οι δρόμοι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας