Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 1-1: Κράτησε το αήττητο στο 97′ η Μπάγερ
Για ακόμη μία φορά η Μπάγερ Λεβερκούζεν γλίτωσε την ήττα στο φινάλε, μένοντας στο 1-1 με την Ντόρτμουντ και συνεχίζει να ονειρεύεται το αήττητο πρωτάθλημα.
Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει ως μεγάλο στόχο το αήττητο.
Αυτό παραλίγο να σπάσει σήμερα, όμως για άλλη μία φορά «ασπιρίνες» αποδείχθηκαν πολύ σκληρές για να… πεθάνουν και έμειναν στο 1-1 με την Μπορούσια Ντόρντμουντ για την 30η αγωνιστική της Bundesliga.
Τα πάντα στο παιχνίδι κρίθηκαν στο τελευταίο κομμάτι, και συγκεκριμένα μετά το 80′ όπου και σημειώθηκαν τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.
Έτσι οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο έχουν ακόμα τέσσερις αγώνες για να κάνουν το… απίθανο και να κατακτήσουν αήττητοι τον τίτλο.
Η Ντόρτμουντ λίγο έλλειψε να τους το… χαλάσει στο 81′, με τον Νίκλας Φίλκρουγκ να ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0 μετά την ασίστ του Ζάμπιτσερ.
Η Λέβερκούζεν όμως έχει μάθει να μην τα παρατάει και για πολλοστή φορά φέτος γλίτωσε στο φινάλε, με τον Γιόσιπ Στάνισιτς να σκοράρει στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων για το 1-1, κρατώντας ζωντανό το όνειρο της ομάδας του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.