Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει μία ανεπανάληπτη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, μετά από μία απίστευτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και θα βρει απέναντι του την Άστον Βίλα στον δρόμο για τον τελικό της «Opap Arena».
Οι ερυθρόλευκοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την ιστορική πρόκριση, την ώρα που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για τους δύο αγώνες με την Άστον Βίλα, που είναι κομβικοί για να γράψει ξανά ιστορία η ομάδα του.
Ο λόγος που δεν παίζουν Μασούρας και Ντόη
Στον πρώτο εξ αυτών, στο Μπέρμιγχαμ τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, ο Βάσκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιιστές.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μασούρας δέχθηκε κίτρινη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή στην Αγγλία. Ο Αντρέας Ντόη αποβλήθηκε στο τέλος της παράτασης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει κι αυτός από τον αγώνα με την Άστον Βίλα.
Επιστρέφει ο Ρέτσος
Από εκεί και πέρα όμως, ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεση του τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος απουσίαζε από τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, εξαιτίας της κάρτας που είχε δεχτεί στο πέναλτι που έκανε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.