Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Το επίτευγμα του Ολυμπιακού είναι τεράστιο και η παρουσία των «ερυθρόλευκων» στα ημιτελικά του Conference League είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση και μεγάλο κέρδος για την ομάδα του λιμανιού.

Το όνομα του Ολυμπιακού φιγουράρει παντού στον ευρωπαϊκό Τύπο και οι αναφορές στην πρόκριση της ομάδας του λιμανιού μετά το τέλος του θρίλερ της Πόλης, ήταν αμέτρητες.

Ήταν μια πρόκριση – διαφήμιση για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη ήταν όμως παράλληλα και μια διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλη τη «Γηραιά» ήπειρο.

Και όλοι ξέρουμε ότι το χιλιοβασανισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών, είχε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή την διάκριση, αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία.

Σε όλα τα ευρωπαϊκά σάιτ έβλεπες χθες βράδυ, τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών του Conference League και το όνομα του Ολυμπιακού είχε περίοπτη θέση στα σχετικά ρεπορτάζ.

Σε αγγλικές ιστοσελίδες αναφέρονταν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι ο αντίπαλος της Άστον Βίλα, για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Κι αμέσως μετά γίνονταν αναφορές στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο πριν από λίγα χρόνια.

Φανερώνει κι αυτό τον σεβασμό με τον οποίο βλέπουν οι Άγγλοι την ομάδα του Πειραιά και το πόσο πολύ υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στις δύο μεγάλες μάχες με την Άστον Βίλα.

Δείτε για παράδειγμα την μεγάλη ισπανική εφημερίδα Marca η οποία «έντυσε» τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Όλα έχουν την σημασία τους και η προβολή του Ολυμπιακού σε όλη την Ευρώπη, με την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα του Πειραιά.

Είναι κάτι που διαμορφώνει νέα δεδομένα και φανερώνει την δυναμική που έχει ο σύλλογος, αποδεικνύει ότι υπάρχει μια ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό όραμα.

Ο Ολυμπιακός δείχνει με αυτή την μεγάλη πρόκριση ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Και το δείχνει σε όλη την Ευρώπη λίγο πριν την συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής. Μια σημαδιακή χρονιά όπως εξελίσσεται η φετινή.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του έχουν τον χρόνο για να σκεφτούν τα δύο μεγάλα παιχνίδια με την Άστον Βίλα και μπορούν να τα καταφέρουν.

Απέχουν δύο μόλις ματς από την υλοποίηση του μεγάλου ονείρου κι έχουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024