Για πολλοστή φορά κατώτερη των περιστάσεων η ΕΠΟ. Ενώ εδώ και μερικές ώρες πλέον όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας συζητά για την είδηση της υπόθεσης «ντόπινγκ» διεθνούς άσου στο ματς με τη Γεωργία, η Ομοσπονδία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Δεν έχει κάνει το παραμικρό για να προστατέψει τα παιδιά της εθνικής ομάδας από αυτή την φημολογία: Ειδικά αν ισχύει το ρεπορτάζ από το πάρκο Γουδή. Ότι δηλαδή μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει σε εκείνη το παραμικρό που να επιβεβαιώνει πως βρέθηκε διεθνής μας ντοπαρισμένος, στο ματς της Τιφλίδας
Τι ακριβώς κυκλοφορεί ως ρεπορτάζ; Ότι λόγω της σημερινής πανελλαδικής απεργίας, δημιουργήθηκε μία αναστάτωση στην ΕΠΟ καθώς έλειπαν οι υπεύθυνοι από το Πάρκο Γουδή. Ωστόσο, οι αρμόδιοι για την αλληλογραφία και το πρωτόκολλο είδαν ότι δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση από κανέναν διεθνή οργανισμό ή την UEFA για οποιοδήποτε θέμα.
Άρα ότι ως εδώ για εκείνη δεν υπάρχει θέμα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η ειδοποίηση δεν μπορεί να προκύψει τις επόμενες ώρες. Σημαίνει όμως σίγουρα ότι αντί οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA και όποιον άλλον φορέα χρειάζεται για να επιλυθεί αυτή η υπόθεση –ειδικά αν πρόκειται απλά για μια φήμη-, δεν κάνουν το παραμικρό.
Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι πριν από το Γεωργία-Ελλάδα έγινε και ένας ακόμη έλεγχος ντόπινγκ σε 7-8 Έλληνες παίκτες. Στο περιθώριο της αναμέτρησης με το Καζακστάν. Δεν είναι δηλαδή «υποψήφιοι» μόνοι οι δύο παίκτες που πέρασαν από ντόπινγκ κοντρόλ στη Τιφλίδα, αλλά αρκετοί παραπάνω.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.