Τσικίνιο: «Δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ»
Ο Τσικίνιο μίλησε μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε (3-2) στον πρώτο προημιτελικό του Conference League.
Ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικός και προηγήθηκε 3-0 στο 60’, αλλά στη συνέχεια η Φενερμπαχτσέ μείωσε στο τελικό 3-2.
Παρόλα αυτά η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια των Πειραιωτών, που θα πάνε στην Πόλη (18/4) για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League.
Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Τσικίνιο, που σκόραρε το τρίτο γκολ των «ερυθρολεύκων», μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ σήμερα, όμως κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε, όπως και εκείνοι έκαναν κάποια λάθη και δέχτηκαν τρία γκολ. Τώρα, απλά περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι, θα ξεκουραστούμε για λίγο και θα τα ξαναπούμε στην Τουρκία».
- Το «τρομακτικό» πρόγραμμα της Νιούκαστλ: Δίνει 6 σπουδαία ματς σε 19 μέρες (pic)
- Οι φοβεροί και τρομεροί Σπερς σάρωσαν τα βραβεία του μήνα στο ΝΒΑ (pic, vid)
- Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νεϊμάρ σε Ροντρίγκο: «Διάδοχέ μου σου ζητώ μόνο ένα πράγμα…»
- Ο Τζον Πουλακίδας και το ντεμπούτο στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς – Τα πρώτα λεπτά και η στατιστική του
- Δεν πάει Ντουμπάι ο Ομπστ – Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν!
- Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Δανιήλ
- Εξ αναβολής παιχνίδια στη Super League: Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Γκούλιτ: «Σταμάτησα να βλέπω ποδόσφαιρο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442