Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε σε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Sevilla» .Ο 36χρονος μέσος αναφέρθηκε στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και τις ικανότητες του.
Παράλληλα ο Ισπανός σχολίασε την εικόνα της Σεβίλλης την τρέχουσα σεζόν, αλλά και τον πρώην αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μόντσι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον προπονητή του Ολυμπιακού: «Ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας απλός, κανονικός, άμεσος τύπος, που έχει τις ιδέες του και στο τέλος έχει απήχηση στους παίκτες».
Για την κατάσταση της Σεβίλλης: «Η σημερινή κατάσταση της Σεβίλλης με εκπλήσσει γιατί έχω δει τη Σεβίλλη σε ευρωπαϊκές θέσεις, να κερδίζει διοργανώσεις. Ως πρώην παίκτης της Σεβίλλης λυπάμαι, αλλά ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση».
Για τον Μόντσι και την αποχώρηση του: «Όταν έχεις μια φιγούρα που σου δίνει πάντα ηρεμία είναι σημαντικό. Είχαμε την αίσθηση ότι είμαστε μπορούμε να τυλιχτούμε γύρω του. Ο Μόντσι συνέβαλε με τον δικό του τρόπο, οι παίκτες, ο προπονητής, ακόμη και οι οπαδοί, που ήξεραν ότι αν τους δίναμε επιχειρήματα, θα μας έδιναν πολλά πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε, ο Μόντσι δεν είναι στη Σεβίλλη και η Σεβίλλη εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Έχει τα πάντα για να προχωρήσει μπροστά. Οι άνθρωποι που είναι εκεί πρέπει να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο να πάνε τον σύλλογο εκεί που ήταν».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.