Άρης: Με δίδυμο κρούσης Μορόν και Ανσαριφάρντ κόντρα στη Λαμία
Ο Άκης Μάντζιος αλλάζει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2, με τον Ιρανό να είναι ο παρτενέρ του Ισπανού φορ στην επίθεση, στο σημερινό (31/3, 20.30) εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.
Έκπληξη από τον Άκη Μάντζιο σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού (31/3, 20.30) εντός έδρας παιχνιδιού με τη Λαμία. Ο προπονητής του Άρη άλλαξε το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2, με τους Μορόν και Ανσαριφάρντ να ξεκινούν στην επίθεση.
Τερματοφύλακας είναι ο Κουέστα, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Νταρίντα και Γκαρθία θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Σαβέιρο αριστερά, ενώ οι Μορόν και Ανσαριφάρντ θα είναι το δίδυμο κρούσης.
- «O Αντετοκούνμπο έφτασε κοντά στους Χιτ, αλλά…» (pic)
- Βγάζουν στη σέντρα τον Λανουά με διαρροές ορισμών
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442