Άρης: Με δίδυμο κρούσης Μορόν και Ανσαριφάρντ κόντρα στη Λαμία
Ο Άκης Μάντζιος αλλάζει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2, με τον Ιρανό να είναι ο παρτενέρ του Ισπανού φορ στην επίθεση, στο σημερινό (31/3, 20.30) εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.
Έκπληξη από τον Άκη Μάντζιο σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού (31/3, 20.30) εντός έδρας παιχνιδιού με τη Λαμία. Ο προπονητής του Άρη άλλαξε το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2, με τους Μορόν και Ανσαριφάρντ να ξεκινούν στην επίθεση.
Τερματοφύλακας είναι ο Κουέστα, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Νταρίντα και Γκαρθία θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Σαβέιρο αριστερά, ενώ οι Μορόν και Ανσαριφάρντ θα είναι το δίδυμο κρούσης.
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442