Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά με απόφαση της ΔΕΑΒ
Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό καθώς διαπιστώθηκε μη σύννομη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες).
Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/3 (17:30) η αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά, για την 2η αγωνιστική των play-out της Super League.
Τη σχετική απόφαση έλαβε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, καθώς, μετά τους δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε μη σύννομη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες).
Οπως προβλέπεται από το νέο Νόμο για την αντιμετώπιση της βίας, η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών.
Αντίθετα, «πράσινο φως» πήραν τα υπόλοιπα γήπεδα που πρόκειται να φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, τόσο στα play-off όσο και στα play-out.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στο νέο έτος στο σημερινό (11/1, 19.30) ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο φορ από τη Ζιμπάμπουε θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μορόν στην επίθεση.
H Eθνική Ομάδα πόλο μπαίνει σήμερα στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι με φιλοδοξίες για μία θέση στο βάθρο. Ποιο είναι το νέο σύστημα διεξαγωγής.
LIVE: Καρδίτσα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Καρδίτσα – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.