Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκεί, εκεί στη Γ’ Εθνική…

Εκεί, εκεί στη Γ’ Εθνική…

Ο αντίπαλος ήταν ιδανικός, αλλά το ποδόσφαιρο μας έχει πιάσει πάτο.

Βαρύ; Ασήκωτο. Εχουν περάσει πολλές ώρες από τον αποκλεισμό. Τα λόγια δεν έχουν σημασία. Η ζωή συνεχίζεται. Η Ελλάδα θα παραμείνει στην απομόνωση.

Εμείς θα επιστρέψουμε στα εντός των συνόρων και θα περιμένουμε τη νέα χρονιά για να χαρούμε… ευρωπαϊκά από όσα καταφέρουν οι σύλλογοι. Η αποτυχία είναι ιστορική. Τέτοιο δώρο δεν είχαμε ξανά. Το πετάξαμε στα σκουπίδια.

Η προσπάθεια έγινε, αλλά δεν ήταν αρκετή. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί παραπάνω. Μην ξεχνάτε κάτι σημαντικό: Ηταν ο τελικός της Γ’ Εθνικής της Ευρώπης. Αδόκιμο μεν, αλλά το League Path C του Nations League κάπως έτσι μεταφράζεται. Προφανώς εκεί ανήκουμε. Δεν χάσαμε τελικό από την Ισπανία ή έστω τη Σουηδία.

Ο αντίπαλος ήταν ιδανικός, αλλά το ποδόσφαιρο μας έχει πιάσει πάτο. Τα αποτελέσματα μετράνε. Οσο καλή διάθεση κι αν είχαν οι παίκτες, όσο κι αν τα έδωσαν όλα στο χορτάρι, δεν ήταν αρκετό.  Η ΕΠΟ δεν έχει κάνει τίποτα για να φτιάξει την εθνική. Δεν έχει προπονητήριο, παίκτες άλλοι δεν βγαίνουν, ο προπονητής έπαιζε τελικό και δεν ήξερε αν θα μείνει ή θα φύγει. Προφανώς λέει αντίο.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι η λύση. Αν βέβαια δεχθεί να αναλάβει μια ομάδα που δεν θα έχει καμία πραγματική στήριξη. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Τέτοια ευκαιρία δύσκολα θα μας παρουσιαστεί ξανά. Είτε από το νέο Nations League είτε μέσω των προκριματικών. Οι αντίπαλοι θα είναι πιο δύσκολοι. Ποια θα είναι η ταυτότητά μας.

Αυτή η ομάδα φάνηκε να μην έχει την προσωπικότητα που χρειαζόταν. Δεν υποτιμούμε τη Γεωργία, αλλά δεν είχαν τίποτα να δείξουν. Ούτε παράδοση μήτε παίκτες μεγάλης αξίας. Ενας Κβαρατσκέλια. Σούπερ παίκτης, αλλά ένας. Για μας συνεχίζεται το περασμένα μεγαλεία. Πότε θα ξαναπάμε σε μεγάλη διοργάνωση; Το σύστημα μας άνοιξε τον δρόμο, αλλά εμείς χάσαμε το τρένο.

Να είχαν τέτοια τύχη οι ομάδες με Σιδέρη, Παπαϊωάννου, Δομάζο και τόσους άλλους τα παλιά χρόνια; Τότε ένας περνούσε. Δεν είχες περιθώρια. Όλοι μεγαθήρια. Το 1998 μείναμε έξω από τη Δανία επειδή έκανε τρομερή απόκρουση ο μυθικός Σμαϊχελ στο πλασέ του Αλεξανδρή και τον έβριζε όλη η χώρα. Σήμερα έμεινες έξω από την άσημη Γεωργία. Στα πέναλτι, αλλά έμεινες έξω. Η επόμενη μέρα είναι πολύ δύσκολη. Πιο δύσκολη από ποτέ…

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024