Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε δύο ανήλικες κοπέλες σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων, οι οποίες για καλή τους τύχη τραυματίστηκαν ελαφρά.
Ο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε τις δύο 15χρονες και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντάς τες στη μέση του δρόμου
Όλα συνέβησαν χθες το βραδυ στη συμβολή της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου με την οδό Πετροπουλάκη, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο της πόλης χτύπησε τις δύο 15χρονες και τις εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.
Οι δύο ανήλικες, οι οποίες ήρθαν στη χώρα μας από τη Γερμανία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus, διέσχιζαν τον δρόμο όταν παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο και μέχρι ο κόσμος να καταλάβει ότι ήταν καλά στην υγεία τους επικράτησε πανικός.
Για προληπτικούς λόγους, τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν ελαφρά τραύματα, γεγονός το οποίο δεν υποβαθμίζει την απαράδεκτη πράξη του ασυνείδητου οδηγού που τις άφησε αβοήθητες και εξαφανίστηκε.
Ο ασυνείδητος οδηγός του αυτοκινήτου αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.