«Θερμό» επεισόδιο με… πυροσβέστη τον Σέρχιο Γιουλ, σημειώθηκε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με τη Μάλαγα για την Liga ACB.
Σε ένα τάιμ-άουτ του αγώνα οι Φακούντο Καμπάτσο και Γκερσόν Γιαμπουσέλε αρπάχτηκαν στον πάγκο της ομάδας και πριν μπορέσει ο τηλεοπτικός φακός να δείξει το επεισόδιο, παρενέβη ο Σέρχιο Γιουλ με μία πετσέτα καλύπτοντας τον φακό.
Για την ιστορία η αναμέτρηση βρήκε εντέλει νικήτρια τη «βασίλισσα» με 87-81.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
LIVE: Άρης – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Κηφισιά για την 22η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
«Φρεσκάρισμα» στην 11άδα του Άρη για το σημερινό (22/2, 19:00) παιχνίδι με την Κηφισιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Καντεβέρε να είναι ένα από τα πέντε νέα πρόσωπα.
Η Αταλάντα, αν και έχανε μέχρι το 61′ το γύρισε, νίκησε τελικά με 2-1 τη Νάπολι και πλέον επικρατεί ένας… κακός χαμός στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League