Η Κλαμπ Μπριζ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League
Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με την Κλαμπ Μπριζ στους «8» του Europa Conference League – Ο δρόμος μέχρι τον τελικό της «Opap Arena» – Πότε θα γίνουν οι προημιτελικοί
Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλο του στους «8» του Europa Conference League, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Βέλγιο και η ρεβάνς στην Τούμπα.
Ο Δικέφαλος του βορρά μετά την επική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα και την ανατροπή, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της βελγικής ομάδας, προκειμένου να βρεθεί στους «4» της διοργάνωσης.
Οι ασπρόμαυροι έχουν μία ανοιχτή κλήρωση με τους Βέλγους και θα διεκδικήσουν στα ίσια την πρόκριση, ενώ αν καταφέρουν και περάσουν στα ημιτελικά θα πρέπει να αποκλείσουν είτε τη Βικτόρια Πλζεν είτε τη Φιορεντίνα, για να είναι αυτοί που θα πάνε στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στην «Opap Arena» στις 29 Μαϊού.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα προημιτελικά θα γίνουν στις 11/18 Απριλίου, τα ημιτελικά στις 2/9 Μαϊου και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ, την Τετάρτη 29 Μαϊου, με το σενάριο να βρεθούν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός να είναι ανοιχτό
Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa Conference League:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.