Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιδάδ, της οποίας και επικράτησε με σκορ 2-1 στην Ισπανία, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ που πέτυχε δύο γκολ.
Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε για το παιχνίδι και την εμφάνισή του, αλλά και για την σχέση που έχει αναπτύξει με του Λουίς Ενρίκε.
Οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ:
Για τη νίκη και την εμφάνισή του: «Πάντα θέλω να παίζω και να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο στο Champions League, απλά βάζω τα δυνατά μου».
Για τον Λουίς Ενρίκε: «Όλα είναι πολύ καλά με εκείνον. Έχουμε εξαιρετική σχέση, κανένα πρόβλημα. Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται διαφορετικά, αλλά όσα είναι πολύ καλά».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Μια ηγετική παρέμβαση του Κώστα Παπανικολάου στο κρισιμότερο τάιμ άουτ του αγώνα κόντρα στη Βίρτους, ίσως ήταν καθοριστική για τη νίκη των «ερυθρόλευκων».