Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Εμπαπέ ψάχνει σπίτι στη Μαδρίτη»

«Ο Εμπαπέ ψάχνει σπίτι στη Μαδρίτη»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Κιλιάν Εμπαπέ άρχισε να ψάχνει σπίτι στη Μαδρίτη, ενόψει της μεταγραφής του στη Ρεάλ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προετοιμάζει την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν πριν από δύο εβδομάδες και- όπως ανέφερε η ισπανική εφημερίδα MARCA-, υπέγραψε αργότερα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος και το περιβάλλον του εργάζονται ήδη για να γίνει πιο εύκολη η άφιξή του στην πόλη τους επόμενους μήνες.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ζήτησε συμβουλές από τους Σέρχιο Ράμος και Ατσράφ Χακίμι.

Όπως εξηγεί σήμερα (1/3) η γαλλική εφημερίδα L’Equipe, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με τον Σέρχιο Ράμος, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά τη συνύπαρξή τους στην ομάδα του Παρισιού.

Ο Ισπανός αμυντικός που αγωνίζεται στη Σεβίλλη, έχει δύο σπίτια σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της πρωτεύουσας και γνωρίζει καλά τις περιοχές που συνήθως μένουν οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα η γαλλική εφημερίδα αναφέρει το ενδεχόμενο ο πρώην αμυντικός των Μαδριλένων να του παραχωρήσει ένα από τα σπίτια του.

Ένας άλλος συμπαίκτης -και καλός φίλος- από τον οποίο έχει ζητήσει συμβουλές για την καθημερινή ζωή στη Μαδρίτη είναι ο Ατσράφ Χακίμι, ένας παίκτης νέων της Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε σχεδόν 15 χρόνια στην πόλη.

«Τρέχουν» τα διαδικαστικά

Επίσης, πολλοί από το περιβάλλον του, όπως για παράδειγμα η μητέρα και εκπρόσωπός του, Φάιζα Λαμάρι, έχουν κάνει πολλά ταξίδια στη Μαδρίτη για να καθορίσουν όλες τις λεπτομέρειες και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε, μόλις τελειώσει η σεζόν, ο Εμπαπέ θα έχει μόνο να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να ξεκινήσει την πρώτη του περιπέτεια μακριά από τη Γαλλία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024