Με τον Τορνίκε Σενγκέλια στην πρώτη γραμμή της, η Βίρτους αύριο στο ΣΕΦ. Ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι οριστικά διαθέσιμος για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο 33χρονος παίκτης μετράει 13,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά ματς στη φετινή Euroleague.
Είναι μακράν ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας του Μπάνκι και ο πιο μεγάλος… μπελάς για τους αντιπάλους του, στη φετινή σεζόν.
Ο «Τόκο» ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα το οποίο υπέστη στο ματς με τη Βαλένθια (αγωνίστηκε μόλις 6 λεπτά). Όπως φαίνεται όμως η κρισιμότητα του αυριανού αγώνα είναι τέτοια που τον ενεργοποιεί παρότι δεν είναι 100% έτοιμος.
Παγιόλα: «Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για να κερδίσει τον τίτλο»
Ως έναν δύσκολο αγώνα και μια δύσκολη έδρα χαρακτήρισε το παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Αλεσάντρο Παγιόλα. Ο Ιταλός γκαρντ τόνισε παράλληλα πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν φτιαχτεί για να κερδίσουν τον τίτλο της Euroleague και το έχουν αποδείξει με τον τρόπο που τα έχουν πάει τις τελευταίες σεζόν.
Οι δηλώσεις του Αλεσάντρο Παγιόλα: «Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας σε ένα πραγματικά δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει φτιαχτεί για να κερδίσει τον τίτλο και η οποία έχει αποδείξει ότι τα πάει καλά τις τελευταίες σεζόν. Δύσκολος αγώνας αλλά ερχόμαστε προετοιμασμένοι για αυτόν. Μετά την ήττα στη Σάσαρι είχαμε την ευκαιρία να σκεφτούμε τα λάθη μας, είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο γήπεδο και να κάνουμε ένα καλό ματς».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σε ένα ματς που η διαφορά έφτασε έως και τους 39 πόντους, τελικά οι Μιλγουόκι Μπακς είναι και... χαρούμενοι που έχασαν μόλις με 18 (119-101) από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τα «Ελάφια» να συνεχίζουν τις πολύ κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.