Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λούντζης: «Κρίσιμο το παιχνίδι με την Βίρτους, να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε σκληράδα»

Λούντζης: «Κρίσιμο το παιχνίδι με την Βίρτους, να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε σκληράδα»

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βίρτους για την Euroleague.

Εν τη απουσία των Τόμας Γουόκαπ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη (αμφίβολη η συμμετοχή και του Ναζ Μήτρου Λονγκ), ο Μιχάλης Λούντζης θα κληθεί να μείνει αρκετή ώρα στο παρκέ απέναντι στην ισχυρή Βίρτους Μπολόνια, αύριο (7/3, 22:00), στο ΣΕΦ.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «κρίσιμο» το ματς με τους Ιταλούς, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague, για τον Γουόκαπ εξήγησε πως πρόκειται για μία «μεγάλη απώλεια», για να καταλήξει πάντως πως «όλοι έχουμε μπει στη φιλοσοφία του Μπαρτζώκα… είτε με απουσίες, είτε χωρίς».

«Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε σκληράδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής γκαρντ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Λούντζης:

«Η αλήθεια είναι πως νιώθουμε καλά. Είμαστε όλοι αρκετά έμπειροι μπορώ να πω. Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θέλει ο κόουτς να παίζεται το παιχνίδι. Όλοι έχουμε μπει στη φιλοσοφία του και σε άμυνα και σε επίθεση, οπότε νομίζω ότι όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω είτε με απουσίες, είτε χωρίς».

Για το ματς με τη Βίρτους: «Είναι αρκετά κρίσιμο το παιχνίδι στο σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε. Βλέπουμε ότι πολλές ομάδες παλεύουν για μια θέση στα πλέι οφ, για ένα πλεονέκτημα έδρας. Οπότε δεν έχουμε το περιθώριο να μη βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Και επίσης είναι ένα παιχνίδι που γίνεται στην έδρα μας. Η Βίρτους είναι νομίζω μπροστά μας, οπότε πρέπει να πετύχουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Τόμας Γουόκαπ: «Σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις τον Τόμας στην ομάδα, αλλά δυστυχώς στο μπάσκετ υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Το ματς θα το παίξουμε χωρίς τον Τόμας. Εμείς πρέπει να φανούμε πολύ συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε πάρα πολλή ενέργεια, να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να βγάλουμε πάρα πολύ σκληράδα εκεί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας».

Για το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας του Λούκα Μπάνκι: «Η σκληράδα που βγάζουν και το γεγονός ότι δείχνουν και αυτοί ότι θέλουν πάρα πολύ την κάθε νίκη. Δεν αφήνουν καμία φάση να πάει χαμένη και για 40 λεπτά προσπαθούν να πιέσουν».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024