Η Κλαούντια σπούδαζε Ιατρική και είναι ένα από τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Η μητέρα της, Άλμα Λάτα, έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, μιλά στο Live News και ραγίζει καρδιές.
«Στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 η κόρη μου έκοψε το εισιτήριο θανάτου, χωρίς επιστροφή. Το στομάχι ”σφίγγει” από πόνο, στο μυαλό μου έρχεται μόνο αυτή η νύχτα. Και λίγο είναι η λέξη κόλαση. Έλεγα δύο γραμμές είναι αποκλείεται να τρακάρουν δύο τρένα, ούρλιαζα. Είμαι τόσο άδεια και ραγισμένη μέσα στην καρδιά μου».
«Μας σκότωσαν τα όνειρά μας»
Μάλιστα, όπως ανέφερε η κα. Λάτα λόγω της καθυστέρησης που είχε τότε η αμαξοστοιχία στο Παλαιοφάρσαλο είχε πει στην κόρη της να αποβιβαστεί και να πάει να την πάρει, αλλά η Κλαούντια αρνήθηκε καθώς ήθελε να πάει στην σχολή της.
Για την κόρη της, Κλαούντια που «έφυγε» από την ζωή είπε ότι ήταν φοιτήτρια Ιατρικής στο ΑΠΘ: «Μας σκότωσαν τα όνειρά μας. Σηκώνω κάθε μέρα τα μάτια μου στον ουρανό και λέω ότι το πιο λαμπερό αστέρι είναι η κόρη μου», είπε και ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.
«Η οργή από τον πόνο είναι πολύ μεγάλη, η οργή είναι πενταπλάσια, πρέπει να δικαιωθούν τα παιδιά μας».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας