Η διοίκηση της Alter Ego Media καλωσορίζει τον Γιώργο Σαλιάρη- Φασσέα, νέο Γενικό Διευθυντή Στρατηγικής, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης του ομίλου.
Ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας σπούδασε Management Sciences στο Πανεπιστήμιο του Warwick και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του (MSc) στην Ανάλυση, τον Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Συστημάτων Πληροφορικής του London School of Economics (LSE).
Άνθρωπος της αγοράς, διαθέτει μακρά εμπειρία στην interactive επικοινωνία και την online διαφήμιση. Το 2000 ίδρυσε τη δική του εταιρεία digital marketing, την yellownetroad, προάγγελο της πολυβραβευμένης OgilvyOne, της οποίας διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος.
Υπήρξε ο πρώτος που ανέλαβε θέση Country Manager του τεχνολογικού κολοσσού της Google στην Ελλάδα, πριν επιστρέψει στον Όμιλο της Bold Ogilvy από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, αυτή τη φορά. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας ανέλαβε Πρόεδρος της IPG Mediabrands, υπεύθυνος για 5 χώρες (Ελλάδα, Τουρκία, Αυστρία, Ελβετία και Πορτογαλία).
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρξε Operating Partner στην Big Pi Ventures. Πρόκειται για ελληνικό venture capital fund που διαχειρίζεται κεφάλαια 95 εκ. ευρώ και έχει μέχρι σήμερα επενδύσει σε 24 εταιρείες τεχνολογίας (όπως οι TileDB, Orfium και Intelligencia).
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας