Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket 2025 με την νίκη επί της Τσεχίας στο ΣΕΦ (72-64) και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Ολλανδία.
Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών (26/2, 20:30) θα ακολουθήσει κανονικά ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Έλληνας σέντερ είχε έναν μυϊκό σπασμό στον αριστερό προσαγωγό, υποβλήθηκε σε μαγνητική, όμως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα κια τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη.
Θυμίζουμε πως, Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ θα είναι εκτός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ενώ ούτε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα ακολουθήσει την αποστολή της γαλανόλευκης στην Ολλανδία.
Παράλληλα, στην θέση του Τόμας Γουόκαπ θα αγωνιστεί ως νατουραλιζέ ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Κάπως έτσι, ο Μήτρου-Λονγκ θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «γαλανόλευκα», μόλις μερικούς μήνες μετά την εξασφάλιση του ελληνικού του διαβατηρίου.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.